Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vukovar: 35-godišnjak zbog duga lažno prijavio krađu očeva automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je danas o lažnoj prijavi krađe osobnog automobila "mercedes" registracijskih oznaka Velike Britanije, a za koji se kriminalističkom istragom uspostavilo da je prevezen u Srbiju i predan nepoznatoj osobi na ime duga.

Policiji je 35-godišnji hrvatski državljanin, sin vlasnika "mercedesa" e klase iz 2003. godine, prijavio da je s parkirališta na vukovarskom Trgu hrvatskih branitelja ukradeno to vozilo. 

Pročitajte i ovo Rupa u cesti progutala auto s dvojicom muškaraca spasila ih vojska VIDEO/FOTO "Čudo je da smo živi": Otvorila se rupa u cesti i progutala dvojicu muškaraca i automobile Vid David Krecelj drama u Zagrebu VIDEO Ovo je Mad Max kojeg je policija u nezapamćenoj potjeri lovila po cijelom Zagrebu: Priveden je

No, kriminalističkom istragom policija je utvrdila da je očev "mercedes", čija je vrijednost procjenjena na oko 130.000 kuna, sin prevezao u Srbiju i predao ga nepoznatoj osobi na ime duga koji je imao.

Protiv 35-godišnjeg hrvatskog državljanina policija će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene