Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Teške prometne nesreća

Snimka vožnje u krivom smjeru uoči nesreće!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na cesti A4 Zagreb-Goričan sumanuti vozač je izazvao tri prometne nesreće.

Vozač ovog Passata kretao se prema Varaždinu. Kada je došao do naplatih kućica Sveta Helena vozač se namjerno okrenuo i krenuo u krivom smjeru nazad prema Zagrebu. Razlozi tog sumantog poteza nisu poznati. Šokirani vozači su ga izbjegavali koliko su mogli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna krhotine na cesti U sudaru kod Koprivnice ozlijeđeno petero mladih Sudar u Selskoj ulici SUDAR NA SELSKOJ Prometna nesreća u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Vozač iz krivog smjera u automobilu je imao pušku pumpericu koju je policija zapljenila nakon nesreće. Drugi vozači koji su vozili pored njega, ali u pravom smjeru trubili su i upozoravali ga, no on nije reagirao. Kažu da je samo gledao ispred sebe i vozio. Sreća da svojim suludim činom na kraju nije nikoga ubio.

'Na 86. kilometru autoputa, u smjeru prema Zagrebu, došlo je do prometne nesreće. 56-godišnji S.B., koji je na čvoru Sveta Helena ili na naplatnim kućicama ušao u krivi smjer, osobnim se automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka sudario s drugim osobnim automobilom, također zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 25-godišnja vozačica', rekla je za Dnevnik.hr Aleksandra Ljuba, glasnogovornica zagrebačke policije. 

S.B. je nastavio voziti te se ubrzo sudario s drugom osobnim automobilom kojim je upravljao 64-godišnji muškarac. S.B. je zatim vozeći se u krivom smjeru izazvao i treći sudar naletjevši na vozilo kojim je upravljao 28-godišnji vozač, rečeno je iz zagrebačke policije. '56-godišnji S.B. i 25-godišnja djevojka zadobili su ozljede i liječnička pomoć pružena im je u zagrebačkoj bolnici Dubrava', dodala je Aleksandra Ljuba.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene