Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vozačica i biciklist poginuli u sudaru s teretnjakom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozačica M.B. (49) poginula je danas u sudaru s teretnim vozilom-mikserom oko 14,30 sati u mjestu Cerje Nebojse, na cesti Varaždin-Ivanec, priopćila je popodne Policijska uprava varaždinska.

Vozačica M.B. vozila je iz smjera Varaždina prema Ivancu, a dolaskom u Cerje Nebojse iz još neutvrđenog razloga prešla je vozilom na suprotni kolnički trak i izravno se sudarila s teretnim vozilom-mikserom kojim se iz suprotnog smjera kretao I.P. (32). Od zadobivenih ozljeda preminula je na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na cesti Očevid trajao cijelu noć: U sudaru kod Vinkovaca poginula 36-godišnja vozačica ZET autobusi Novi napad Napadnuta vozačica autobusa: "Dvije balavice od 15 godina su je srušile i cipelarile"

Očevid su obavili istražni sudac u Varaždinu i državni odvjetnik u suradnji s policijom, a državna cesta D-35 bila je u potpunosti zatvorena za promet od 14,45 sati do 18 sati.

Zagreb: Biciklist poginuo u naletu kamiona 

U Gornjostupničkoj ulici danas poslijepodne kamion je naletio na biciklistu koji je na putu do bolnice umro od teških ozljeda, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Nesreća se dogodila oko 18,15 sati u Gornjostupničkoj ulici kod kućnog broja 9. Kako je došlo do nesreće i tko ju je uzrokovao još uvijek nije poznato jer je očevid u tijeku. Identitet bicikliste koji je umro u vozilu Hitne pomoći također još nije utvrđen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene