Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća

Vozače iz smrskanog automobila izvlačili vatrogasci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se jutros oko 6:05 sati dogodila na ravnom dijelu županijske ceste u selu Kapinci nedaleko Slatine teške povrede opasne po život zadobio je vozač kombija, 38-godišnji muškarac iz Beograda.

Drugi, 48-godišnji vozač iz Budanice, koji je upravljao kamionom, lakše je ozlijeđen. Prema neslužbenim izvorima nesreća se dogodila prilikom mimoilaženja kombija i kamiona.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Nakon strašnog sudara oba vozača ostala su zarobljena u svojim vozačkim kabinama, pa su iz iz smrskanog lima izvukli slatinski vatrogasci. Kamion pun pjeska je nakon sudara sletio na desnu bankinu i srušio stablo oraha gdje se i zaustavio. Policija istražuje uzroke nesreće, a ova županijska cesta zatvorena je za sav promet. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene