Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lika: Vozač udario u električni stup, troje mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika brzina odnijela je u smrt rano jutros trojicu mladića u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od Otočca. Vraćajući se iz noćnog života, zabili su se u stup! Tomislav, Mario i Vedran na mjestu su poginuli, dok je njihov prijatelj Dean pukom srećom preživio. U Otočcu je sutra Dan žalosti!

Kako se doznaje u Policijskoj upravi ličko-senjskoj, prometna nesreća se dogodila u naselju Kvarta, kod Perušića, kada je osobni automobil Škoda felicia skrenuo u lijevi kolnički trak, sletio na livadu i udario u betonski stup od struje. Do nesreće je najvjerojatnije došlo uslijed neprilagođene brzine.

Pročitajte i ovo ZET autobusi pijani 50-godišnjak Brutalno napadnut ZET-ovac: Lupao po vratima busa, a kad mu je vozač otvorio, udarao ga šakom u glavu Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca...

Pri tome su na mjestu nesreće smrtno stradala trojica mladića iz Otočca u dobi od 19 do 21 godina.

Četvrti mladić zadobio je tjelesne ozljede te je prevezen u gospićku bolnicu. Od kirurga dr. Čedomila Vukelića iz gospićke bolnice doznaje se da je izvan životne opasnosti.

Je li krvavom završetku noćnog provoda kumovao i alkohol pokazat će obdukcija u Rijeci, a grad Otočac će zbog ove tragedije sutra proglasiti dan žalosti.

Jutros oko 5,20 sati dogodila se još jedna teška prometna nesreća, i to u središtu Gospića, doznaje se također u PU ličko-senjskoj.

Dvadesetjednogodišnji vozač osobnim automobilom udario je u stup gradske rasvjete, a potom u drvo, zadobivši teške ozljede glave. U kritičnom je stanju prevezen u Klinički bolnčki centar u Rijeci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene