Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća kod Okučana

Vozač nakon izlijetanja iz vozila preminuo u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pedesetčetverogodišnji M. Š., vozač osobnog automobila Opel Astra, smrtno je stradao je nakon što je sletio s ceste u Kosovcu nedaleko od Okučana u četvrtak oko 20 sati.

Vozeći neprilagođenom brzinom vozač je u lijevom zavoju izgubio nadzor nad upravljačem, prešao na suprotni prometni trak, potom se zbog naglog zanošenja vratio na stranu ceste kojom se prethodno kretao, kotačima zahvatio travnati rubnik i sletio u odvodni kanal, gdje se prevrnuo na bočnu stranu i nakon toga prednjom stranom udario u rasvjetni stup.

Pročitajte i ovo Obljetnica u Okučanima - 5 Obljetnica operacije Bljesak Zašto je (opet) stajao između predsjednika i premijera? "Voli li se netko ili ne, to je sporedno pitanje" Andrej Plenković, Gordan Jandroković i Zoran Milanović VELIKA OBLJETNICA Milanović na obilježavanju godišnjice Bljeska: "Hrvatska vojska je bila u inicijativi i slavno je završila rat"

Vozač je teško ozlijeđen, a od ozljeda je sat nakon nesreće preminuo u novogradiškoj bolnici. Dvadesetsedmogodišnja suvozačica teško je ozlijeđena, a 46-godišnji suputnik, iako je od siline udara ispao iz vozila, lakše i oboje su zadržani na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. (VLM Agencija)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene