Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Splitu

Pregazio djevojku (17) i pobjegao: Kad su ga pronašli, pravio se kao da se ništa nije dogodilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozaču (40) koji je pomogao s mjesta nesreće, a da nije pomogao ozlijeđenoj djevojci prijete tri godine zatvora. Protiv njega se trenutno vode dva prekršajna postupka.

Vozač (40) koji je u ponedjeljak u Splitu na pješačkom prijelazu oborio pješakinju (17), a onda pobjegao s mjesta nesreće, već je dvaput ove godine uhićen s marihuanom.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

Protiv njega se trenutno vode dva prekršajna postupka zbog posjedovanja nedozvoljenih tvari, a u kakvom je stanju bio kada je izazvao nesreću, znat će se kada bude gotova analiza njegove krvi i urina izuzetih nakon nesreće.

On je s mjesta nesreće pobjegao bez da je pokušao pomoći teško ozlijeđenoj djevoci, a uhićen je oko 21 sat, tri sata nakon nesreće, u svom stanu. Uhićenju se nije opirao i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon uhićenja noć je proveo u pritvoru, a u utorak je počelo njegovo ispitivanje u Državnom odvjetništvu. Zbog izazivanja nesreće i nepružanja pomoći ozlijeđenoj djevojci prijeti mu do tri godine zatvora.

Djevojka (17) iz nesreće je izašla s potresom mozga i slomljenom ključnom kosti, a uskoro bi mogla biti puštena na kućnu njegu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene