Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U pijanom stanju

Vojni invalid automobilom uletio na terasu kod splitske Gradske uprave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjedoci tvrde da je bio u pijanom stanju te da je nakon udarca u 'štekat' izašao iz svog vozila i vikao.

Hrvatski ratni vojni invalid iz Splita u ponedjeljak se nešto poslije 14 sati svojim automobilom zaletio u terasu kafića Bobis na splitskom Zvončacu, nasuprot Gradske uprave, gdje često sjede gradski čelnici i vijećnici, no kako je terasa zbog bure bila prazna nitko nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Edi Rama Kamere sve snimile VIDEO Svi su zgroženi zbog onoga što je albanski premijer napravio novinarki: "Ne diraj me više!"

Splitska policija potvrdila je događaj kazavši tek da je automobil uletio među stolice vanjske terase na kojoj u to vrijeme nije bilo gostiju. Neslužbeno se doznaje da se sve dogodilo u 14.15 sati kada se muškarac u svom automobilu splitskih registracija kod rotora nedaleko zgrade Gradske uprave zaletio u kafić Bobis te tom prilikom oštetio svoje vozilo.

Lažni lički vojni invalid oštetio proračun za 310 tisuća kuna!

Svjedoci tvrde da je bio u pijanom stanju te da je nakon udarca u 'štekat' izašao iz svog vozila i vikao.

Policija je vrlo brzo stigla na mjesto događaja i Benca privela u policijsku postaju gdje će nad njim provesti kriminalističko istraživanje.

Poznat po eksplozivnom karakteru

Benac je široj javnosti poznat po svom eksplozivnom karakteru. Prije sedam godina je susjeda teško ranio iz pištolja, a prije nekoliko mjeseci je završio u zatvoru nakon što je pijan radio nered u konobi Fife u središtu grada. Tereti ga se i da je udario 18-godišnju djevojku i njenog psa na Mejama u Splitu. Dobio je i uvjetnu kaznu za pucanje na skupštini HVIDR-e, a oslobođen je za oružani upad u zgradu splitske policije, dok mu je upad u ured gradonačelnika upao u zastaru. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene