Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žena vikala i vrijeđala

Mihovljan: Vlasnik psa ugrizao policajca za nogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomahnitali 52-godišnjak iz mjesta Frkuljevec Mihovljanski spriječio je jučer radove djelatnika vodovoda, potom nahuškao psa da napadne policajce te na kraju sam jednog od njih ugrizao za nogu, a u svemu mu je asistirala supruga koja je, tvrde u policiji, vrijeđala i omalovažavala policajce.

Mještanin sela u općini Mihovljan jučer poslijepodne onemogućavao je i ometao radove djelatnika vodovoda zbog čega je pozvana policija. Po dolasku policajaca iz Zlatara 52-godišnjak ih je počeo vrijeđati i omalovažavati, a na njihovu zapovijed nije se smirio. U policiji tvrde da su policajci potom radi sprečavanja daljnjeg narušavanja javnog reda i mira te privođenja u postaju prema njemu 'uporabili sredstva prisile - tjelesnu snagu', no on im je 'pružio aktivni otpor' te zapovjedio svom psu da napadne policajce.

Pročitajte i ovo Mjesto Ruda - 1 U Dalmatinskoj zagori Deseci tisuća ljudi ostali bez vode, zamalo se dogodila i katastrofa, ali stižu dobre vijesti: ''Kvar je popravljen'' Slika nije dostupna Zakinuo ih za tisuće dolara Vlasnik pizzerije djelatnike plaćao - pizzama!

Napadnuti policajac 'energičnom je intervencijom odbio napad psa', no umjesto psa za nogu ga je ugrizao 52-godišnjak. Napadač je tek potom svladan, vezan i priveden. U policiji kažu da je prilikom intervencije 50-godišnja supruga uhićenog također vrijeđala i omalovažavala policajce. Protiv oboje slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a 52-godišnjaka čeka i kaznena prijava zbog napad na službenu osobu.  (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene