Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sutkinja odlučila

Vlasnici Credo banke pušteni na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnici Credo banke Boris Barač i Mirko Vukoviću, njihovi sinovi Vibor Barač i Marko Vuković te članovi uprave Šime Luketin i Mate Mišić pušteni su kućama oko ponoći.

Čelnici Credo banke tijekom istražnog postupka bit će na slobodi. Odlučila je to Ljiljana Stipišić, istražna sutkinja u ponedjeljak u oko 23 sata i 30 minuta kada im je saopćila da su slobodni. Odbila je prijedlog Državnog odvjetništva za određivanje istražnog zatvora vlasnicima Credo banke Borisu Baraču i Mirku Vukoviću, njihovim sinovima Viboru Baraču i Marku Vukoviću te članovima uprave Šimi Luketinu i Mati Mišiću.

Pročitajte i ovo Ilustracija 28-godišnjak iza rešetaka Policija objavila detalje krvave noći kod Imotskog u kojoj su dva muškarca teško ozlijeđena Ilustracija Dobit će odštetu Oslobođen nakon 32 godine: Zatvorili ga za trostruko ubojstvo koje nije počinio

Pritvor je zatražen zbog njihovog mogućeg utjecaja na svjedoke. Svoj šestorici na teret se stavlja zloporaba položaja i ovlasti u gospodarskom poslovanju koja je dovela do sloma nedavno likvidirane Credo banke. Počinjena materijalna šteta od oko 500 milijuna kuna. Sva šestorica negiraju optužbe koje im se stavljaju na teret. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene