Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Vlak usmrtio ženu kod Duge Rese

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak ujutro kod Duge Rese pod teretnim vlakom poginula je žena.

Pod teretnim vlakom kod Duge Rese jutros je poginula 48-godišnja žena, a ne muškarac kako su glasile prve informacije, dok u karlovačkoj policiji kažu kako je očevidom utvrđeno da se radi o samoubojstvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo" Ilustracija Supruga teško ozlijeđena U teškoj nesreći kod Slavonskog Broda poginuo nekadašnji ministrov pomoćnik

Nesreća se dogodila u 6:55 sati nedaleko pružnog prijelaza u mjestu Belavići, kada je teretni vlak HŽ Carga, koji je prometovao na relaciji Karlovac-Knin, naletio na pješakinju.

VIDEO Nadzorna kamera 'ulovila' lopova u Dugoj Resi

HŽ je jutros priopćio kako je stradao muškarac, no policija je nakon očevida potvrdila kako je riječ o 48-godišnjoj ženi. Mladen Krajačić, zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Karlovcu, izjavio je kako se samoubojstvo, motivi kojega su nepoznati, dogodilo nedaleko od pružnog prijelaza u Belavićima.

Željeznički promet na relaciji Karlovac-Ogulin normaliziran je u 10:18 sati, ali su svi putnici ranije prevezeni autobusima, pa su putnici iz Zagreba za Ogulin kasnili oko 50 minuta, a putnici iz Ogulina u pravcu Zagreba 70-tak minuta.

HŽ-ova dispečerska služba reorganizirala je promet pa su se autobusima putnici prevozili do stanica u Dugoj Resi i Zvečaju, gdje su presjedali u vlakove tako da nije dolazilo do većih zastoja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene