Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vlak naletio na automobil, vozač teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na pružnom prijelazu u Zaprešiću, obilježenom Andrijinim križem, danas u 14,40 sati vlak je naletio na osobni automobil, a vozač je s teškim ozljedama prevezen u bolnicu Sveti Duh, potvrdilo je operativno dežurstvo PU zagrebačke.

Putnički vlak broj 992, koji prometuje na relaciji Zagreb-Kotoriba, naletio je na osobni automobil u Zaprešiću (Ulica Pere Devčića bb), na pružnom prijelazu prema Novim dvorima, a policiju je o naletu izvijestio strojovođa. Vozača, priklještenog u automobilu, izvukli su vatrogasci nakon što su izrezali lim. Vozač je zadobio teške ozljede, a vozilom Hitne pomoći prevezen je u bolnicu Sveti Duh.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Slika nije dostupna U bolnici Preminula i treća djevojka iz auta na koji je naletio vlak

Očevid je u tijeku, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

HŽ je javio da je obustavljen sav promet na pruzi Zaprešić - Varaždin - Kotoriba. Sve ekipe za očevid, predviđene u takvim događajima, na terenu su i obavljaju očevid.

Odmah nakon očevida, vlak bi trebao nastaviti putovanje prema svom odredištu jer lokomotiva nije oštećena.

Trenutno na pruzi i zaprešićkom kolodvoru stoje još dva putnička vlaka koji čekaju da se pruga ponovno otvori za promet i da krenu prema Varaždinu i Kotoribi, dok iz smjera Varaždina trenutno nema vlakova.

HŽ očekuje da će prvi vlak kasniti oko dva sata, a druga dva vlaka do sat vremena, te se ispričava putnicima koji su imali problema na putovanju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene