Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jamčevina 100.000 eura i kuća na Hvaru

Vladimir Šelebaj izašao iz Remetinca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poduzetnik Vladimir Šelebaj Sellier izašao je danas oko 16 sati iz zatvora u Remetincu pošto je platio jamčevinu od 100 tisuća eura i založio kuću na otoku Hvaru.

Šelebaja je izašao iz zatvora i ušao u taksi pri čemu nije dao nikakvu izjavu novinarima. Sud je nedavno prihvatio ponuđenu jamčevinu i odlučio da se Šelebaj može braniti sa slobode u nastavku antikorupcijske istrage u slučaju 'Core Media'. Kao mjera opreza oduzeta mu je putovnica i određeno da se svaki ponedjeljak mora javiti sutkinji istrage Veri Polak-Presečki.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U nadležnosti USKOK-a Poduzetnik Vladimir Šelebaj uhićen na granici

>> Poduzetnik Vladimir Šelebaj uhićen na granici

Da bi se branio sa slobode, Šelebaj je morao predati novčani polog, a sud se trebao uknjižiti na založenu nekretninu, što je danas i provedeno. Uz to, osumnjičeni poduzetnik se na sudu obvezao da neće bježati i da će se odazivati na sudske pozive.

Šelebaj je u Remetincu od sredine listopada kad je uhićen s još četiri osobe. Poduzetnika, koji je u javnosti poznat i kao bivši suprug novinarke i urednice Dijane Čuljak, tereti se za zlouporabu ovlasti u gospodarskom poslovanju, to jest da je uz pomoć petero suosumnjičenih fiktivnim ugovorima i računima 'izvukao' devet milijuna kuna preko tvrtaka Core Media i Media spot. Šelebaj ima i francusko državljanstvo. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene