Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vladi Zecu potvrđen pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlado Zec, bivši predsjednik Uprave 'Kamen Ingrada', osumnjičen za zloporabe u gospodarskom poslovanju, ostaje u 30-dnevnom pritvoru, potvrdio je Branimir Miljević, glasnogovornik Županijskog suda u Požegi.

Miljević je naveo kako je sudsko Izvanraspravno vijeće odbilo žalbe o pritvoru okrivljenika pa je odluka o pritvoru postala pravomoćna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na suđenju Zecu svjedočio bivši župan Bagarić Slika nije dostupna Počelo suđenje Vladi Zecu i suradnicima

U pritvoru ostaju i Đurđica Kristić, bivša članica Uprave 'Kamen Ingrada', te ravnatelj Županijske uprave za ceste Milan Ivanko. Njih troje osumnjičeni su da su različitim zlouporabma za tvrtku 'Kamen Ingrad' iznudili korist od 25 milijuna kuna.

Županijsko državno odvjetništvo za njih je također zatražilo pritvor kako bi se spriječio utjecaj na svjedoke i kako se ne bi ponovilo kažnjivo djelo kao i zbog posebno teških okolnosti u kojima je kažnjivo djelo počinjeno.

Tijekom današnjeg dana Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Požegi odlučivat će o žalbi okrivljenika na rješenje o otvaranju istrage.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene