Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđen

Višestruki prijestupnik premlatio 16-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vanjski i unutarnji prijelom nosa, oštećenje sinusa, potres mozga, ozlijeda jagodične kosti i oka...

'Ne mogu vam uopće opisati kako se osjećam. Borim se s dvije 'ja' u sebi. Jedna zna da mora ovo pretrpjeti, a javili su se i neki sasvim drugi osjećaji za koje nisam ni znala da postoje', rekla nam je u telefonskom razgovoru Nada Draksler, majka pretučenog 16-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podignuta optužnica Policajac ukrao više od 100 tisuća eura: Preuzimao naplaćene kazne pa dio zadržao za sebe Provjereno: Mještani Belišća guše se u smradu - 8 Donosi Provjereno Mještani Belišća guše se u smradu: "Strašna kiselina, kao trulež, kao crknuta životinja"

Sve se kaže dogodilo 20. lipnja na bazenu u Belišću. 16-godišnjak nije želio svoju loptu dati jednom 20-godišnjaku koji ga je nakon toga počeo tuči po glavi. Kakve mu je ozljede zadao govori činjenica da je dječak već 11. dan u bolnici.

Ima vanjski i unutarnji prijelom nosa, oštećenje sinusa, potres mozga, ozlijeda jagodične kosti i oka. 'Sada je već bolje, hematomi su se povukli te se čekaju nalazi mozga. No ima veliki ožiljak na nosu i mislimo da će biti potrebna operacija', kaže nam dječakova majka koja je vidno potresena čitavim slučajem, a i inače je srčani bolesnik.

Protiv mladića, koji ima nepunih 20 godina, podnesena je kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozlijeda, rekao nam je glasnogovornik PU osječko-baranjske Marko Ćaleta. Neslužbeno doznajemo da je nasilni 20-godišnjak itekako dobro poznat policiji. I to zbog nekoliko kaznenih djela protiv imovine, ali i zbog prekršaja protiv remećenja javnog reda i mira.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene