Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljsko nasilje

Virovitičanin premlatio suprugu pred očima djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, premlaćivanja supruge i prijetnji smrću uhićen je 31-godišnji M.K. s područja Voćina, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Kriminalističkom istragom, koju su proveli djelatnici Policijske postaje Slatina, utvrđeno je da je 31-godišnji M.K. s područja Voćina sinoć oko 22,20 sati zbog obiteljskih nesuglasica, u svojoj obiteljskoj kući, prvo verbalno, a zatim fizički napao svoju suprugu 31-godišnju F.K. .

Pročitajte i ovo Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati" Zoran Milanović objava na facebooku Milanović na Fejsu: "To je alarm za sve nas"

Nasilnik je supruzi rukom zadao tri udarca u glavu, a nakon što je pala na pod, još ju je tri puta nogom udario po tijelu. Prilikom napada, nazočno je bilo i njihovo dvoje malodobne djece.

'Iako su na tijelu 31-godišnje supruge F.K., bile vidljive ozljede u obliku modrica, odbila je liječničku pomoć, kao i smještaj u 'Sigurnu kuću', zanemarujući prijetnju supruga da će je ubiti, ako u ovom slučaju pozove policiju', ističe PU virovitičko-podravska.

Nasilni suprug je uhićen, te slijedi podnošenje kaznene prijave. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene