Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema opasnosti za ljude

Virovitica: Prevrnula se cisterna s 25 tisuća litara amonijaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nema opasnosti za Virovitičane od amonijaka koji curi iz cisterne što se danas u 14,20 sati prevrnula na raskrižju Podravske magistrale i virovitičke obilaznice, rekao je na izvanrednoj konferenciji za novinare zapovjednik Gradskog stožera za zaštitu i spašavanje Ivan Sić.

Iz još neutvrđena uzroka cisterna s oko 25.000 litara 25-postotnoga tekućeg amonijaka prevrnula se na raskrižju obilaznice između Virovitice i prigradskog naselja Korije, rekao je Sić i naglasio da mjesto nesreće osigurava policija i virovitički vatrogasci. Ne zna se točno koliko je amonijaka do sada iscurilo.

'Građanima ne prijeti nikakva opasnost, ali zbog opreza molimo građane da poštuju regulaciju prometa i ne dolaze na mjesto nesreće', kazao je Sić. Po riječima voditelja pododsjeka za sigurnost cestovnog prometa u virovitičko-podravskoj Policijskoj upravi Miroslava Lalića očevid još nije započeo. 'Čekamo zeleno svjetlo stručnih služba da počnemo očevid, a do tada nema nikakve opasnosti za Virovitičane s obzirom na to da se nesreća dogodila u nenaseljenu dijelu grada', istaknuo je Lalić.

Promet je na mjestu nesreće zabranjen i usmjerava se obilazno kroz Ulicu Matije Gupca u Virovitici te naselja Bušetinu, Rogovac i Lozan.  (Hina)

 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene