Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Virovitica: Policija pronašla 7,5 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvije opsežne višednevne akcije djelatnika Policijske uprave virovitičko-podravske ovog vikenda na području općina Suhopolje i Lukač, zapljenjeno je ukupno gotovo 7,5 kilograma droge marihuane, 34 stabljike indijske konoplje i 58 sjemenki iste.

Policajci su, naime, u obiteljskoj kući I.N. (38) na području Suhopolja pronašli 6 kilograma i 420 grama svježe ubrane marihuane i 58 sjemenki te droge. Utvrđeno je kako je indijsku konoplju zasadio u travnju te ju je povremeno obilazio i zalijevao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze

Policija navodi kako je I.N. privaljivan za ukupno 36 kaznenih djela, od kojih 17 kaznenih djela zlouporabe opojnih droga, 14 teških krađa te za nedopušteno držanje vatrenog oružja i eksploziva, prijetnje, iznude, krađe i prikrivanje.

Virovitičko-podravska policija također je nakon višednevnog
operativnog rada u akciji "Zasjeda", u blizini potoka Ođenica na području općine Lukač, pronašla četiri nasada s ukupni 33 stabljike indijske konoplje.

Ondje su zatekli i M.Đ. (28) s dvije PVC vrećice u kojima se
nalazilo 230 grama marihuane. Nakon što su ga legitimirali M.Đ je pokušao pobjeći, ali su ga policajci sustigli i uhitili, nakon čega im je dragovoljno predao još 21 gram marihuane koju je imao kod kuće.

M.Đ. je u protekle dvije godine pet puta prijavljivan zbog kaznenih djela zlouporabe opojnih droga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene