Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pustio ju kući bez pretrage

Virovitica: Istraga protiv liječnika zbog smrti pacijentice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici zatražilo je istragu protiv 28-godišnjeg liječnika hitne medicinske pomoći koji je pacijenticu (29) poslije pregleda pustio na kućnu njegu bez da ju je zadržao na pretragama, nakon čega je ona umrla, izvijestilo je danas Državno odvjetništvo.

Tužiteljstvo sumnja da je liječnik (11./12. srpnja) počinio teško kazneno djelo protiv zdravlja ljudi jer je pacijenticu bez pretraga uputio na kućno liječenje iako je mogao znati da uslijed nepravovremenog i netočnog dijagnosticiranja bolesti može doći do pogoršanja njezinog zdravstvenog stanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene

Pacijentici se stanje pogoršalo 15. srpnja, kada je i umrla, navodi Državno odvjetništvo. Virovitičko-podravska policija tada je potvrdila da istražuje okolnosti smrti pacijentice. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene