Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Vinkovci: Srušio se ultralaki zrakoplov

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je danas o padu ultralakog zrakoplova tipa 'avid flyer' u kojem su bile dvije osobe, koje u padu zrakoplova nisu ozlijeđene.

Po navodima policije, zrakoplov je pao sinoć oko 19,30 sati na području između grada Vinkovaca i izletišta 'Sopot', nekoliko kilometara udaljenoga od Vinkovaca, navodi policija.

Pročitajte i ovo Teodor Goričanec, pilot ZA DNEVNIK NOVE TV Noćna mora svakog pilota - što kad se motor aviona ugasi tijekom leta? Pilot koji je uspio Cessnom sletjeti na autocestu otkriva: "Vrlo je bitan faktor..." Slika nije dostupna Nepoznat uzrok pada VIDEO: Vojni zrakoplov pao na kuće, najmanje 97 poginulih

Zrakoplov je vlasništvo 37-godišnjeg Vinkovčanina koji je letjelicom i upravljao dok se uz njega, kao suputnik, u zrakoplovu nalazio 16-godišnjak iz Pleternice.

Glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Krunoslav Žgela kazao je da je na mjestu nesreće tijekom dopodneva započeo očevid kako bi se utvrdio uzrok pada zrakoplova.

Prema podacima kojima raspolaže policije, zrakoplov je sinoć u večernjim satima uzletio s Zračnog pristaništa 'Sopot' nedaleko od Vinkovaca s ciljem panoramskog letenja iznad Vinkovaca, a zatim se oko 19,30 sati iz za sada nepoznatih razloga srušio. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene