Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozačica oduzela prednost

Vinkovaci: Motociklist teško ozlijeđen nakon sudara s automobilom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila kod Vinkovaca teško je ozlijeđen 26-godišnji moticiklist.

Sinoć oko 22:30 sati, u Ivankovu kod Vinkovaca, na raskrižju ulica Gorjani i Antuna Gustava Matoša, u prometnoj nesreći teške ozljede zadobio je 26-godišnji motociklist. Vinkovčanka (43) upravljajući Opel tigrom dolaskom na ovo križanje oduzela je prednost 26-godišnjaku iz Vođinaca koji je upravljao motociklom Kawasaki propisno svojom stranom i ulicom s prednošću prolaska.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Ilustracija Očevid u tijeku U blizini Bjelovara dogodila se prometna nesreća: Stradao je motociklist

>> Zagreb: Pijan prošao kroz crveno i usmrtio motociklista

Kako bi izbjegao udar, motociklist je s kolnika skrenuo u lijevi odvodni kanal, gdje je udario u betonski mostić, a potom i u ogradu obiteljske kuće.Uslijed udaraca i pada s motocikla, 26-godišnjak je teško ozljeđen zbog čega je zadržan na bolničkom liječenju u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku, a 43-godišnjakinja je kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, radi počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene