Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijske prijetnje

VIDEO: Policajac napao vlasnika benzinske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napad na vlasnika benzinske crpke u Čapljanima, općini Sunja, snimila je nadzorna kamera. Podivljali policajac srećom nije izvadio oružje, nego se pouzdao u svoje ruke i noge.

Policajac je 49-godišnjeg Josipa Radmana napao šakama i psovkama, kada mu je vlasik benzinske odbio prodati alkohol. 'Udario me! Kad me udario uzeo sam telefon da nazovem policiju. Istrgao je telefon, razbio je i telefon', rekao je Josip Radman. Nasilni policajac nije bio u službenoj odori, a nije imao ni znao da ga snima nadzorna kamera. 49-godišnji vlasnik u šoku sve prepričava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kod sunje Policija otkrila uzrok: Požar progutao 10 vozila, šteta je milijunska Slika nije dostupna Nepoznati počinitelj Pljačka u Vrbovskom: Prijetio radnici na benzinskoj i oteo joj novac

'On je već izvadio pištolj koji sam vidio tu kroz vrata. Sjeo sam u nečiji auto, ne sjećam se čiji, odvezao sam se direktno na policiju. On je govorio: Ubit ću te! Ti možeš pobjeći ali ću ti ubiti familiju, ubit ću ti djecu i ženu', Ispričao je Radman.

Policajac, 48-godišnji Marko Lončarević nakon toga je i otišao do njihove kuće. Uplašena gospođa Radman s djecom je uspjela otići na policiju. Kažu kako više ne mogu izdržati teror policajca kojemu se nitko ne želi usprotiviti i koji se ponaša kao lokalni šerif. Policija ipak najavljuje sankcije. 

>> Nasilni policajac bit će udaljen s dužnosti

>> Napao ga agresivni policajac?

'Navedeni policijski službenik s današnjim je danom udaljen iz službe i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti', rekla je Iva Hranitelj, glasnogovornica PU sisačko-moslavačke.

Neslužbeno doznajemo da je policajac Lončarević već nekoliko puta bio suspendiran zbog, između ostaloga, neposluha u službi. No uvijek se vraćao na posao. Hoće li ovoga puta biti ozbiljnije kažnjen ili će se možda čekati novi incident?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene