Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjerovali ili ne

VIDEO: Kućokradice haraju karlovačkim područjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Banijskom selu kraj Karlovca nestaju kuće! Ipak nije riječ o znastvenoj fantastici već o vrlo neobičnoj krađi. Lopovi razvaljuju cijele drvene zidove kuća kako bi kasnije prodali.

Banda kućokradica unijela je nemir u zabačeno Banijsko selo Lasinjski Sjeničak. Kuću koju smo snimili lopovi su totalno razvalili. Isplili su sve drvene zidove, natovarli ih na kamion i odnjeli. Čovjek koji živi kilomatar od kuće zapriječio im put svojim autom. Strahuje od odmazde. 'Ja sam stajao na cesti s autom i oni su mi rekli da se maknem, da će mi ako se ne makem polupati auto i ja sam se maknuo i oni su tako prošli. Ma čudno je to da neko tako dođe u pol dana i razvali kuću, a kad smo ga pitali zašto to radi, rekao je da mu treba za drva', rekao nam je jedan mještanin. Pa je vlasnicima koji inače žive u Srbiji od kuće napravio terasu. Ukradeni zidovi od hrastovine prodani su za najviše desetak tisuća kuna. A kuća više nema vrijednost. Susjedi ne mogu vjerovati. Nikad nisu vidjeli da se i zidovi kradu.

Pročitajte i ovo Vojnici - 2 Ruski plaćenici Srpski vojnici žale se na okrutnost! Pucaju im iznad glava, mlate ih i tjeraju u borbu bez streljiva: "To znači da te šalju u sigurnu smrt ili barem ranjavanje" Slika nije dostupna Prazne kuće u opasnosti Ljetna sezona raj za lopove, kako se zaštititi?

Banda je ipak uhvaćena, no karlovačka policija je jutros izvjestila o novoj sličnoj krađi zidova kuće u blizini. Ljudi iz sela zato su u strahu. Kažu da su stalno na meti lopova. Krade se sve, ali kuće...lopovska drskost nekad doista nema granica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene