Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod disko kluba

Veliki požar u Vodicama namjerno izazvala dvojica Splićana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar u Vodicama, utvrdila je policija, namjerno su izazvali dvojica Splićana

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanja nad 22-godišnjakom i 24-godišnjakom, obojica iz Splita zbog teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti u svezi dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, izvijestila je PU šibensko-kninska.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

>> Požar kod Vodica najvjerojatnije podmetnut

Utvrđeno je da su osumnjičeni u noći sa subote na nedjelju oko 4:30 sati u Vodicama na parkiralištu tamošnjeg disko kluba namjernim paljenjem vatre izazvali požar kojim su prouzrokovali opasnost za ljude i imovinu većeg opsega , kao i imovinsku štetu većih razmjera.

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti predani u Pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave.

Podsjetimo, u tom je požaru izgorjelo oko 20 hektara trave, niskog raslinja i smrike. Stambeni objekti obranjeni su zahvaljujući velikim naporima vatrogasaca, ali i mještana i turista.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene