Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puklo im uže

Velika Mlaka: Teretnim vozilom pokušali odvući bankomat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati su počinitelji provalili noćas u banku u Velikoj Mlaki te iz predvorja pokušali ukrasti bankomat.

Bankomat su zavezali sajlom i vukli ga teretnim vozilom, ali je najvjerojatnije gvozdeno uže puklo, pa su odustali od svoje nakane, rekli su u policiji. Teretno vozilo, kombi, koje se dovodi u vezu s počinjenjem tog kaznenog djela pronađeno je u ulici nedaleko od banke.

Policija je izvijestila i o razbojništvu u Press clubu u zgradi Novinarskog doma u zagrebačkoj Perkovčevoj ulici. Nepoznati maskirani počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem u tom je kafiću kasno sinoć oko 22,30 sati zatražio novac od 25-godišnjeg konobara koji mu je, kako je rečeno, iz kase dao nekoliko tisuća kuna. Pljaškaš je bio maskiran fantomkom, ima oko 35 godina, visok je od 170 do 175 centimetara, mršav, a bio je odjeven u bijele ili krem hlače i plavi šuškavac. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Siguran grad Tomašević nakon stravičnog femicida kod bolnice: "Imamo manje ubojstava od drugih europskih gradova" Požar na Jarunu Još nepoznat uzrok Požar u Zagrebu: Iz zgrade izlazio crni dim, intervenirala hitna pomoć

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene