Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Planuo na parkiralištu

Vatrogasci ugasili zapaljeni Golf, vlasnik nastavio vožnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je Mario K. (31) u gradskom uredu podizao dokumente za provođenje izbora na jednom slatinskom biralištu planuo mu je automobil.

Na parkiralištu ispred restorana 'Stari podrum' danas oko 11 sati došlo je do samozapaljenja osobnog automobial Golf WV slatinskih registarskih oznaka. Profesionalni vatrogasci stigli su na mjesto događaja za samo nekoliko minuta i ugasili vatru koja se pojavila u predjelu motora. Policijskim očevidom utvrđeno je da je se požar na automobilu dogodio zbog kvara na el. instalacijama, na dijelu uređaja za zagrijavanje, te da šteta nije velika.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

>> Zapalio tuđi automobil, šteta 10.000 kuna

Vlasnik automobila Mario K. (31), koji je predsjednik Izbornog povjerenstva na jednom biralištu u Slatini, ostavio je svoj Golf, star dvadesetak godina, na parkiralištu kako bi u zgradi gradske uprave podigao potrebne dokumente i ostalo za provođenje glasovanja. Nakon što su mu vatrogasci ugasili automobil, a policija obavila očevid, vlasnik je oprao automobil od zaostale protupožarne pjene, a potom ga pokrenuo i nastavio vožnju prema svome mjestu. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene