Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Varaždinski policajci pronašli 3,6 kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Dubrava Križovljanska varaždinski policajci su krajem prošlog tjedna kod 33-godišnjaka pronašli 9 grama marihuane, nakon čega je daljnjom pretragom automobila pronađeno još 5 vrećica s ukupno 3,6 kilograma marihuane, izvijestio je na konferenciji za novinare glasnogovornik Policijske uprave varaždinske Darko Blaži.

Policajci su drogu pronašli ispod poklopca motora osobnog vozila 33-godišnjaka.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura

Nakon provedene kriminalističke obrade počinitelj je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Varaždinu, koji mu je odredio zadržavanje.

Tridesettrogodišnji muškarac je s područja Varaždinske županije, a do sada nije prijavljivan za kaznena djela korištenja ili distribuiranja opojnih droga.

Ovo je četvrta akcija zapljene droga u posljednjih 10-tak dana na području Policijske uprave varaždinske. Naime, u posljednje tri akcije zapljenjeno je 50 doza LSD-a, 50 grama heroina, a pronađena je i plantaža sa 40 biljaka indijske konoplje, podsjetio je glasnogovornik PU varaždinske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene