Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvero prevezeno u bolnicu

U sudaru dvaju autobusa i automobila ozlijeđene 24 osobe, policija utvrdila i krivca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na prilazu u Varaždin u prometnoj nesreći između osobnog automobila i dva autobusa ozlijeđeno je najmanje 10 osoba od kojih su četiri prevezene u bolnicu.

Na državnoj cesti D2, na prilazu u Varaždin, u ponedjeljak ujutro oko 5:35 došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva autobusa i osobni automobil. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Prve informacije su govorile o 13 ozlijeđenih osoba, no Policijska uprava varaždinska je naknadno objavila da su ozlijeđene 24 osobe, od kojih su 22 zatražiel liječničku pomoć. Teže je ozlijeđen samo vozač osobnog vozila.

Dvije osobe iz osobnog automobila su hitno prevezene u varaždinsku bolnicu, a još dvije su hospitalizirane naknadno, potvrdio nam je Matko Murić iz PU Varaždinske.

Policija je objavila da je uzrok nesreće nedovoljan razmak između vozila. Nesreću je, utvrđeno je očevidom, skrivio 55-godišnji vozač autobusa koji je vozio iz smjera Varaždina u smjeru Trnovca. Zbog nedovoljnog razmaka udario je u autobus ispred sebe čiji je vozač pokušao izbjeći jači sudar pa je skrenuo ulijevo u udario u osobno vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Automobil je od siline udara odbačen u jarak.

U popodnevnim satima iz autoprijevozničke tvrtke oglasili su se priopćenjem. ''Oba vozača autobusa imaju preko 30 godina radnog iskustva, vozila su potpuno tehnički ispravna, te je ova prometna nesreća splet nesretnih okolnosti na koji se ne može utjecati u svakodnevnom prometu na cestama. Izrazito nam je žao što u nezgodi ima ozlijeđenih osoba, te ovim putem izražavamo duboko žaljenje za ovaj događaj'', stoji u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene