Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prerezala mu karotidnu arteriju

Varaždin: Počinje suđenje 21-godišnjoj Nuši – Optužena da je nožem izbola bivšeg dečka Nikolu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskom sudu u Varaždinu počelo je pripremno ročište u postupku protiv Nuše Bunić, djevojke koja je optužena za ubojstvo bivšeg dečka Nikole Tureka u lipnju 2017. godine.

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu, nakon provedene istrage, sredinom prosinca 2017. godine podignulo je pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv Nuše Bunić (21) zbog ubojstva bivšeg dečka Nikole Tureka kojeg je ubila nožem u lipnju ove godine.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Danas si trebala..." Oglasila se majka malene Danke: "Ljubavi naša, nisu nam dali da budemo sretni..." Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Nuša se tereti da je 15. lipnja 2017. u Varaždinu, na livadi u predjelu 'Pri beli kipi' pored Drave, nožem ubola 30-godišnjeg Nikolu Tureka u lijevu stranu vrata i prerezala mu karotidnu arteriju, a potom pobjegla s mjesta događaja, dok je oštećenik uslijed nanesene ozljede počeo obilno krvariti, pao u hipovolemični šok i zadobio moždani udar te 17. lipnja preminuo u Općoj bolnici Varaždin.

Nakon što ga je izbola nožem, Nuša je pobjegla, a Nikola se uz otvorenu ranu ipak uspio automobilom dovesti do Kumičićeve ulice u gradu, gdje ga je pronašao jedan prolaznik te obavijestio medicinsku pomoć i policiju.

Djevojka je policiji rekla da je bivšeg ubila u samoobrani te je protiv preminulog mladića podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene