Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijedna 120.000 kuna

Najveća ovogodišnja zapljena indijske konoplje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska policija zaplijenila je najveću količinu indijske konoplje na u ovoj godini.

Nakon što je dobila podatak da je na lepoglavskom području posađena marihuana, policija je u zasjedi uhitila 53-godišnjeg muškarca, koji joj je od ranije poznat. Na dvije plantaže u blizini njegove kuće, policija je pronašla 167 komada indijske konoplje, čija se vrijednost procjenjuje na oko 120 tisuća kuna. Radi se o najvećoj zapljeni konoplje na varaždinskom području ove godine, ali i na teritoriju cijele Hrvatske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti Pronađena droga - 6 Nedozvoljena količina THC-a FOTO/VIDEO Golemi ulov policije: Uhitili dilere i pronašli gotovo 900 kilograma konoplje

Načelnik odjela krim policije Darko Jurčec rekao je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare da bi se od tih biljka dobilo 15 kilograma marihuane, što je količina za koju netko teško može reći da je za osobnu uporabu. Muškarcu je određeno 48-satno zadržavanje. (T.Š./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene