Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija

Valovi ga bacali na stijene: Britanac se utopio u Dubrovniku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovniku je danas u moru preminuo jedan Britanac. Unatoč odgovaranjima prijatelja da ne ide u more, Britanac se uhvatio u koštac s velikim valovima, ali to je za njega završilo kobno.

Neimenovani državljanin Velike Britanije (61) oko 11 sati otišao se okupati na gradskom kupalištu na kojem međutim, kad su veliki valovi na Buži, malo tko ima hrabrosti i okupati se, piše Dubrovački vjesnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Unatoč odgovaranjima da to ne čini, Britanac je ušao u more u društvu prijatelja koji je također strani državljanin.

Tragedija na Braču: Francuski mališan utopio se u bazenu hotela

Policija je potvrdila kako je došlo do smrti te da su na pogibeljni događaj utjecali visoki valovi koji su udarali o stijene.

Neslužbeno se doznaje da je jedan mladić s kajakom pokušao pomoći unesrećenom te je skočio u more pokušavajući ga spasiti, ali je bilo prekasno.

Britanac je prebačen do Malog mula, ali mu djelatnici Hitne pomoći nisu mogli pomoći te je na kraju tijelo nesretnog turiste kombijem pogrebnog poduzeća Boninovo prebačeno na Odjel patologije Opće bolnice Dubrovnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene