Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća kod Slavonskog Broda

Djevojčica i dalje kritično, uzrok nesreće još nije poznat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica, koja je stradala u jučerašnjoj prometnoj nesreći kod mjesta Donja Vrba, i dalje je kritično i nalazi se u životnoj opasnosti.

Dok je stanje 9-godišnjakinje nepromjenjivo, obitelj s područja Rijeke mora se nositi sa smrću njezine 2 godine starije sestre, koja je u istoj nesreći poginula.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odsječeno 80 kuća Čička Poljana: Stanje i dalje teško, vodostaj prešao kritičnu točku! Slika nije dostupna Vrlo kritični Sindikati ne vjeruju Milanoviću: 'Milanovićev govor je 'deja vu'

Nesreća se dogodila jučer kada se šesteročlana obitelj vozila iz Županje prema Zagrebu. 47-godišnji otac je izgubio nadzorom nad vozilom, koje je probilo središnju pregradu autoceste, uletjelo na suprotni prometni trak i završilo na travi kraj autoceste.

Istražni sudac je naredio vještačenje, na kojem će se utvrditi da li je do nesreće došlo zbog kvara na vozilu, rekao je Antun Jakobović iz PU brodsko-posavske.

>> U teškoj nesreći poginula djevojčica, mlađa sestra bori se za život

U bolnici Dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu nalaze se i 47-godišnja majka, otac, te dvoje djece, starih 18 i 5 godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene