443802
443802
443802
443802
443802

Uznemirilo ih je fotografiranje: Volovi u Istri ozlijedili četvero ljudi

Dvoje od četvero ozlijeđenih prevezeni su u Opću bolnicu u Puli dok je preostalima pružena pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći u Poreču.

 
 
 
 
Istarsko govedo, poznato kao i boškarin - ilustracija (FOTO: Duško Marušić/Pixsell)
Istarsko govedo, poznato kao i boškarin - ilustracija (FOTO: Duško Marušić/Pixsell)

Četvero ljudi je ozlijeđeno u nesvakidašnjoj nesreći koja se dogodila u auto-kampu Ulika na području Tara, nedaleko od Poreča, gdje su tijekom održavanja manifestacije na turiste nasrnuli volovi, izvijestila je u utorak istarska policija.

Prema policijskim podacima, do nemilog događaja je došlo neposredno nakon što je 68-godišnjak zaustavio zaprežna kola koja su vukla dva vola. Tek što je slovenska državljanka (56) stala između njih u namjeri da ih fotografira, volovi su se uznemirili te nekontrolirano počeli vući zaprežna kola.

Pritom su kopitima ozlijedili slovensku državljanku i 68-godišnjaka koji ih je pokušao smiriti. Osim toga, uslijed nekontroliranoga kretanja kola ozlijeđena je i 20-godišnja djelatnica te 46-godišnji austrijski državljanin, inače gost kampa, a oštećeno je i nekoliko kamp-kućica.

Dvoje od četvero ozlijeđenih prevezeni su u Opću bolnicu u Puli dok je preostalima pružena pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći u Poreču. (Hina)

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se