Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već ima 4 optužnice

"Uzeli ste dop, dobili sexy shop": Vlasnica koprivničkog seksi shopa prijavljena za prodaju sintetske marihuane

Ilustracija: GettyImages
Ilustracija: GettyImages
Koprivnička policija podnijela je kaznenu prijavu protiv vlasnice seks shopa zbog prodaje sintetske marihuane.

U priopćenju se navodi kako se 37-godišnjakinja sumnjiči da je  “kao odgovorna osoba trgovačkog društva, u trgovini na koprivničkom području stavila u promet proizvod mirisnog ukrasnog bilja, koje u sebi kao djelatni sastojak sadrži sintetski kanabinoid koji se nalazi na popisu droga”.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović Policija, ilustracija U KOPRIVNICI Dolijala dva mlada dilera, jedan je maloljetan: Policija objavila detalje

Kako piše Podravski.hr, polcijsko istraživanje krenulo je prije dva mjeseca kada su policajci po tko zna koji puta ‘zapiknuli’ u Sexy shop kako bi provjerili bavi li se ta trgovina još uvijek prodajom umjetne marihuane.

Zaplijenili su paketić takozvanog osvježivača prostora "Zombi" i poslali ga na analizu u zagrebački Centar za kriminalistička vještačenja Ivan Vučetić. Rezultat analize bio je pozitivan. Aktivni sastojak biljne tvari pronađene u paketiću bio je doista zakonom zabranjen sintetski kanabinoid.

Protiv vlasnice trgovine podignute su već četiri optužnice kojima je se tereti za nezakonitu prodaju ‘zloglasnih’ osvježivača prostora pod kojim se imenom kriju sintetski kanabinoidi.

Za navedeno kazneno djelo zapriječena je od jedne do 12 godina zatvora.
Inače, na zgradi u kojoj se nalazi spomenuta trgovina već dulje vrijeme stoji grafit "Uzeli ste dop, dobili ste sexy shop"

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene