Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

UŽAS NA KRKU Ženu izgrizli psi dok je brala šparoge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
51-godišnja žena teško je ozlijeđena u napadu dva psa dok je brala šparoge u šumi u blizini Njivica, na otoku Krku.

Prva pomoć joj je pružena na mjestu napada, nakon čega je prevezena u riječki KBC. Utvrđeno je da je teško ozlijeđena te je zadržana na liječenju.

Pročitajte i ovo Krk Policija istražuje Bizarna krađa s terase u Krku: Netko je odnio kameni sudoper star oko 100 godina, a ni vrijednost mu nije malena Ilustracija HOROR NA OTOKU Ispovijest srpske radnice na Krku: "Posao im je išao slabo, pa su rekli da poslužujem u štiklama i ugradim sise, gađali su me pepeljarom..."

Policija je utvrdila da je vlasnik pasa 59-godišnjak s Krka. Istraga se nastavlja, a o napadu pasa obaviješteni su mjerodavna veterinarska stanica i komunalno redarstvo.

Policija podsjeća da je 9. ožujka pas napao mladića u sportskoj zračnoj luci na Grobničkome polju, te upozorava vlasnike pasa da ih drže pod nadzorom.

VIDEO Dvije bespilotne letjelice oborene iznad Krima, što su snimale?

Ujedno upozorava da su Zakonom o prekršajima javnoga reda i mira propisane novčane kazne za držanje pasa bez nadzora, a Zakonom o zaštiti životinja zabranjuje se i novčano kažnjava držanje kućnih ljubimaca tako da ugrožavaju zdravlje i sigurnost drugih životinja i ljudi, dok pravilnik o opasnim psima nalaže da ih se izvodi na javne površine samo s brnjicom i na povodcu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene