Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvavo jutro

Užas ispred škole u Opatiji: Učenika je isjekao nožem i udario ga šakom u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neslužbeno se doznaje da je napadač učenika pokušao ubosti u trbuh. Priveden je na ispitivanje u riječko Županijsko državno odvjetništvo pod sumnjom da je htio počiniti ubojstvo.

Niti punih 16 godina star učenik Hotelijersko-turističke škole u Opatiji napadnut je u ponedjeljak ujutro nedugo nakon što je završio prvi školski sat.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe

Na učenika je nasrnuo 19-godišnji mladić, koji ga je najprije udario šakom u glavu, a zatim mu i nožem zadao više reznih rana po rukama.

Učeniku je ozlijeđen i vrat, no s obzirom na to da mu srećom vitalni organi nisu bili ugroženi, nakon operacije pušten je na kućnu njegu, prenosi Novi list.

Napadač je uhićen nedugo nakon incidenta, a u utorak i priveden na ispitivanje u riječko Županijsko državno odvjetništvo pod sumnjom da je htio počiniti ubojstvo.

Neslužbeno je rečeno da je napadač učenika pokušao ubosti u trbuh, ali da u tome nije uspio jer se dječak, unatoč šoku od udarca u glavu, uspio izmaknuti i skloniti na drugi kat škole.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene