Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbojništvo u Vinkovcima

Uz prijetnju hladnim oružjem opljačkao trgovinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska policija još traga za nepoznatim počiniteljem koji je maskiran i zaprijetivši hladnim oružjem počinio razbojništvo u trgovini mliječnih proizvoda u Zvonarskoj bb u Vinkovcima u vlasništvu privatne tvrtke za proizvodnju sira iz Babine Grede.

On je sinoć u 19.45 sati upao u trgovinu i uz prijetnju hladnim oružjem od prestrašene 37-godišnje uposlenice iz vinkovačkog prigardskog naselja Mirkovci uzeo manje od tisuću kuna i udaljio se u nepozantom smjeru.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

Prema opisu trgovkinje muškarac je visine oko 175 centimetara, mršavijeg stasa, bio je odjeven u plavu janu s kapuljačom i povezom preko očiju.

Policijski službenici poduzimaju kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska nepoznatog počinitelja kaznenog djela razbojništva, kažu u PU vukovarsko-srijemskoj.  (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene