Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Generalski stol

TRAGEDIJA NEDALEKO OD KARLOVCA Utopio se dječak star tek godinu i pol

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak star godinu i pol smrtno je stradao u Općini Generalski stol, u blizini Karlovca

Dječak u dobi od godinu i pol utopio se u ponedjeljak kad je upao u šaht pun vode u Gorincima kod Generalskog Stola, a policija istražuje okolnosti te tragedije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mučan slučaj Sestri preminulog dječaka iz Slavonskog Broda hitno pronašli smještaj, braću ostavili obitelji! Majka tvrdi: "Ne znam gdje je" Dijete, ilustracija Tražili izdvajanje iz obitelji Tuga u Slavonskom Brodu: Preminuo dječačić koji je gotovo dvije godine čekao mjesto u domu

Županijska državna odvjetnica Gordana Križanić rekla je da je dječak upao u šaht ispunjen vodom i utopio se, te da je na mjestu nesreće proveden očevid i slijedi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti u kojima se dogodila ta tragedija. Provest ćemo obavijesne razgovore da bismo saznali, primjerice, je li šaht bio pokriven, rekla je odvjetnica Križanić.

Tragedija se dogodila kod župnog dvora. "Dječak je živio u župnom dvoru s roditeljima. Znam da je majka vješala rublje, da je sinčića izgubila iz vida, ali nije mi jasno kako je moguće da je upao u šaht jer je on uvijek bio pokriven daskama. Kad se to dogodilo, nisam bio kod kuće, a kad sam se vratio, oko 12,30 sati, pomogao sam izvući dijete, odveo sam ga s majkom k doktoru, ali nije bilo pomoći. Nedostaju riječi kojima bi se opisala ta tragedija", rekao je večeras župnik Željko Kuten.(Hina)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene