Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugovori s leasing tvrtkom

Utajili više od 2,5 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je osumnjičila dvojicu članova trgovačkog društva iz Ploča da su utajili više od dva i pol milijuna kuna, izvijestila je dubrovačko-neretvanska Policijska uprava.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 47-godišnjak i 36-godišnjak od svibnja do studenog 2008. s leasing društvom sklopili četiri ugovora o financijskom leasingu za građevinsku opremu u vrijednosti od 11,307.250 kuna.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Zbog nepoštivanja ugovora, davatelj leasinga je bio prisiljen raskinuti ugovor i zatražio od primatelja izvršavanje svojih obaveza, na što se primatelj oglušio te dug od 2,647.243 nije podmirio.

U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom protiv osumnjičenih slijedi posebno izvješće zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela utaje, stoji na kraju priopćenja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene