Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuli 20 metara od kuće

Usmrtio supružnike autom dok su pješačili na sprovod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje pješaka, stariji bračni par, poginuli su danas iza 13 sati u stravičnoj nesreći na cesti u blizini Knina. Na njih je velikom brzinom naletio Mercedes dok su hodali nogostupom i usmrtio ih na mjestu.

Zbog neprilagođene brzine na mokrom kolniku vozač je pri izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom te u zanošenju vozila skrenuo na nogostup gdje je vozilom udario i na tlo oborio 69-godišnju ženu i njenog 73-godišnjeg supruga iz Knina.

Pročitajte i ovo Muškarac se automobilom zaletio među ljude Divljao po New Yorku UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Pojavila se snimka namjernog gaženja pješaka, oglasila se majka glumice: "Hvala Bogu što je živa" Nepalci oplakuju mrtve u potresu - 1 Neizmjerna tuga Suze djevojčice slamaju srce: Potres je uništio sve, ostala je bez roditelja i braće, sada samo čeka da njihova tijela budu kremirana

Očevid na mjestu događaja su obavili dežurni istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku, sudski vještaka za cestovni promet,općinski državni odvjetnik u Kninu i policijski službenici.

Po nalogu istražnog suca tijela su radi obdukcije prevežena u Opću bolnicu u Kninu.Osumnjičeni vozač je uhićen i radi kriminalističke obrade doveden u Policijsku postaju Knin radi osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće. Kriminalistička obrada je u tijeku.

Prema neslužbenim informacijama poginuo je bračni par Ankica i Pero Botić, koji su hodali nogostupom, kada je na njih velikom brzinom naletio osobni automobil.

Preminuli su na mjestu nesreće, 20-ak metara od svoje kuće, a u trenutku fatalnog naleta išli su na sprovod.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene