Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnja na kaznena djela

USKOK pokrenuo obradu nad trojicom policajaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici istarske PU u koordinaciji s USKOK-om proveli su kriminalističku obradu nad trojicom policijskih službenika iz Umaga za koje se osnovano sumnja da su od 27. kolovoza do 11. rujna ove godine počinili kaznena djela zloporabe položaja i ovlasti te krivotvorenje službene isprave, potvrdila je danas glasnogovonica istarske policije Nataša Rogić.

Po njezinim riječima, kaznena prijava podnesena je USKOK-u, a oni su danas privedeni u pritvorsku policijsku jedinicu primorsko-goranske Policijske uprave. Rješenjem načelnika istarske Policijske uprave Lorisa Kozlevca, trojica umaških policajaca jučer su udaljena iz službe zbog teže povrede službene dužnosti. Istraga je u tijeku. Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o djelatnicima prometne policije koji su naplaćivali kazne za prometne prekršaje pomoću krivotvorenih blokova i zadržavali novac. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilegalna gradnja u Umagu Od kamp prikolica do vila s bazenima VIDEO: Velika akcija inspektorata: Kraj za ilegalne graditelje, imaju rok od 15 dana... Ilustracija Prirodna smrt ili...? Jezivo otkriće u škrinji nakon dvije godine: "Bio mi je prijatelj... Bilo mi je teško rastati se od njega''

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene