Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak suđenja

'Uskok i policija nudili mi sve da optužim Cvika'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskome sudu u Splitu svjedočenjem šestero svjedoka nastavljeno je suđenje Jakši Cvitanoviću Cviku, koji se s još 15 optuženika tereti za organiziranu preprodaju droge na Korčuli i drugim dijelovima Dubrovačko-neretvanske županije.

Nijedan od svjedoka koje je danas ispitao sudac Zoran Matulović nije teretio prvooptuženoga Cvitanovića. Prvi svjedok, bivši ugostitelj i ovisnik o heroinu Matko Vukorepa, koji je na raspravu u Split doveden iz pritvora, rekao je sucu da je na svoju ovisnost potrošio tri milijuna negdašnjih njemačkih maraka. Taj je svjedok rekao kako u Koručli nikad nije kupovao drogu, pa ni od Jakše Cvitanovića Cvika. Drogu je kupovao u Splitu i Zagrebu, a priznao je da je nekoliko puta kupio heroin od Želite Tomić i Petre Gugić, no, kako je rekao , 'radilo se o malom novcu'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traje iznošenje završnih riječi Dvojica iz Cvikove skupine izlaze iz pritvora, presuda u srijedu Slika nije dostupna Usluga od djevojke Snimke: Cvik od Birimiše tražio da pritisne MUP

>> Gugić: Cvikov odvjetnik dilao je kokain

Tomić i Gugić su zaštićene svjedokinje USKOK-a. Na poseban upit odvjetnika svjedok Vukorepa je odgovorio da Petra Gugić, koliko on zna, sa Cvitanovićem nikad nije bila u vezi. 'Policija i USKOK su mi svašta nudili samo da u svojoj izjavi teretim prvooptuženog Cvika', ustvrdio je svjedok. Suđenje se nastavlja sutra. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene