Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podlegao ozljedama

Umro pretučeni Rumunj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teško ozlijeđeni 50-godišnji Rumunj u sukobu koji se dogodio proteklog tjedna umro je jučer u pulskoj Općoj bolnici.

Za njegovo ozljeđivanje osumnjičen je poljski državljanin, 56-godišnji J.K.N., a dvojica Poljaka u dobi od 55 i 56 godina te 55-godišnji Nijemac osumnjičeni su da mu nisu pružili pomoć. Po podacima istarske policije, J.K.N. je Rumunja udario šakom u bradu, nakon čega je pao i snažno udario glavom o pod.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

Inače, Poljak i Rumunj sukobili su se u stanu kuće u Galižani u kojem su boravili i pili alkohol. Hitnu pomoć pozvala je vlasnica kuće, a policija je u stanu zatekla J.K.N., dok su se ostali dali u bijeg. Nakon sukoba, policajci su iste noći u osobnom automobilu na Velom vrhu u Puli zatekli jednog Poljaka, a Nijemca i drugog Poljaka zatekli su u drugom vozilu nedaleko od Plomina.

Nakon kriminalističke istrage, 56-godišnji Poljak, dvojica njegovih sunarodnjaka te 55-godišnji Nijemac u petak su privedeni istražnome sucu Županijskoga suda u Puli. Poljak koji se napao Rumunja u istražnom je zatvoru u Puli, a svjedoci sukoba pušteni su nakon ispitivanja na slobodu, ali je protiv njih podnesena kaznena prijava zbog nepružanja pomoći teško ozlijeđenoj osobi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene