Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema tragova nasilja

Umro 52-godišnji zatvorenik Kaznionice Lepoglava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uprava za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa RH izvijestila je o smrti 52-godišnjeg zatvorenika J.V., koji je izdržavao kaznu zatvora u Kaznionici u Lepoglavi, a prema prvim informacijama nisu utvrđeni nikakvi tragovi nasilja.

Kako se navodi u priopćenju, oko 4,40 sati zatvorenik J.V. (52), koji je izdržavao kaznu zatvora u Kaznionici u Lepoglavi požalio se na bol u prsima i otežano disanje te je odmah prevezen na pregled u Dom zdravlja Ivanec.

Pročitajte i ovo Tomislav Horvatinčić stigao u jednu od poznatijih pulskih konoba - 2 služi kaznu u Valturi FOTO Kamere snimile Horvatinčića na slobodi, bio je u društvu ženske osobe Zdravstvo u Hrvatskoj - 4 Teško do zdravstvene skrbi U ovom dijelu Hrvatske liječnika - ni za lijek: Mladi ne žele u manje sredine, a za one koji su ostali nema tko brinuti

>> U Kaznionici u Lepoglavi umro zatvorenik

Liječnička pomoć pružila mu je Hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Ivanec, koja je nakon intervencije konstatirala smrt.

O svemu je odmah obaviještena Policijska postaja Ivanec te zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu. Prema prvim informacijama nisu utvrđeni nikakvi tragovi nasilja, a utvrđivanje uzroka smrti zatvorenika je u tijeku, stoji u priopćenju.(Hina)

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene