Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća kod Karlovca

Umrla i suputnica poginulog vozača kamiona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon smrti vozača kamiona, preminula je i njegova suputnica i to od teških opeklina koje je zadobila prilikom požara sudarenih vozila.

Od posljedica teških opeklina zadobivenih u ponedjeljak u požaru prilikom sudara dva kamiona, u karlovačkoj bolnici sinoć je preminula i 32-godišnja suputnica poginulog vozača, doznaje se jutros u karlovačkoj Općoj bolnici.

>> Nesreća kod Karlovca: Nakon sudara planuli kamioni, jedan vozač poginuo


Prema policijskom priopćenju, prometna nesreća u kojoj su izgorjela dva kamiona i jedno osobno vozilo na državnoj cesti u naselju Cerovac Vukmanićki, dogodila se kad je 33-godišnji vozač iz Zagreba zbog još neutvrđenih razloga svojim kamionom prešao na suprotni kolnički trak i izravno udario u kamion s prikolicom splitskih registracijskih oznaka.

Prilikom sudara izbio je požar, koji je zahvatio oba kamiona i jednan automobil. Vozač iz splitskog kamiona poginuo je na mjestu nesreće, njegova suvozačica od opeklina sinoć, vozač iz Zagreba također je ozlijeđen ali ne teško, a u automobilu nije bilo ozlijeđenih.

Požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Karlovca i više dobrovoljnih vatrogasnih društava s ukupno sedam specijalnih vozila, a materijalna šteta je procijenjena na više od stotinu tisuća kuna.

Radi utvrđivanja uzroka skretanja kamiona na suprotni trak, karlovačko Opće državno odvjetništvo dalo je naloge za više vještačenja i dokaznih radnji, budući da je vozač tog kamiona preživio nesreću, te će biti potrebno utvrditi njegovu odgovornost. (Hina)

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Ilustracija Podnesena kaznena prijava U prometnoj nesreći teško ozlijeđena pješakinja (69): Vozač se zaustavio na zebri pa ponovno krenuo i udario je

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene