Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadobio teške ozljede

Umag: Austrijanac u vožnji ispao iz kabrioleta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijski državljanin jučer je zadobio teške tjelesne ozljede nakon što je u vožnji ispao iz prijateljeva kabrioleta.

Žudnja za vjetrom u kosi 32-godišnjeg je Austrijanca stajala teških ozljeda, koje je zaradio kad je jučer u Istri ispao iz kabrioleta BMW.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucnjava u SAD-u Najmanje sedmero djece ozlijeđeno u pucnjavi: "To mora prestati" Policija traži dva muškarca Jeste li ih vidjeli? Objavili fotografije: Policija je u potrazi za dvojicom muškaraca i traži pomoć građana

Prometna nesreća dogodila se u 12.20 sati na raskrižju županijske ceste 5002 i ceste za turističko naselje u Umagu, kada je vozač BMW-a austrijskih registracija, 27-godišnji austrijski državljanin, počeo skretati udesno.

Tridesetdvogodišnjak, koji se nalazio na stražnjem sjedalu, naglo je ustao i nagnuo se iz vozila te, izgubivši ravnotežu, pao na kolnik. S teškim je ozljedama prevezen u OB Izola, a u svezi događaja podnosi se posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu, javlja PU istarska. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene