Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljačka Podravske banke

Ukrao milijun kuna prebacujući novac prijatelju na račun

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenika Podravske banke u Dugom Selu, osumnjičenog da je iz banke uzeo gotovo milijun kuna, zagrebačka policija tereti i da je dulje vrijeme novac banke prebacivao na račun prijatelj koji je također uhićen, no još uvijek nije utvrđeno o kolikom iznosu je riječ.

Istražujući kako je 25-godišnji zaposlenik banke G.Č. u subotu iz banke odnio gotovo milijun kuna policija je otkrila i da je osumnjičeni godinu dana mlađem prijatelju I.B. prebacivao novac na račun. U policiji kažu da još uvijek nije utvrđeno od kada je to radio i koliko novca je ukupno prebacio na račun prijatelja. 

Pročitajte i ovo Digitalno selo VAŽAN PROJEKT Prvo digitalno selo: Budućnost je stigla i u Hrvatsku, pogledajte kako izgleda suvremeni uzgoj pšenice Rusi slučajno bombardirali vlastito selo uništene kuće VIDEO/FOTO Rusi slučajno bombardirali vlastito selo: "Došlo je do abnormalnog pražnjenja spremnika oružja"

>> Bankar iz banke 'maznuo' milijun kuna

Banka je nestanak oko milijun kuna prijavila tek u ponedjeljak, a osumnjičeni je uhvaćen jučer u selu kraj Bjelovara. Policija ga je kazneno prijavila za pronevjeru i zlouporabu položaja i ovlasti, a njegovog prijatelja za pomaganje u toj zlouporabi. U policiji nisu željeli otkriti je li pronađen novac koji je osumnjičeni odnio iz banke, no neslužbeno se doznaje da je prilikom njegova uhićenja pronađen dio plijena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene