Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Automobil zapalili

Ukrali automobil pokojniku pa krenuli u pljačku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je dvojicu muškaraca koji su provalili u kuću jednog pokojnika i ukrali nakit, a iz garaže osobni automobil s kojim je jedan od njih otišao u oružanu pljačku u Dugo Selo, gdje je s još dvojicom nepoznatih razbojnika oteo novac od zaposlenika jedne tvrtke.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 750.000 kuna. Policija dvojicu muškaraca u dobi od 29 i 30 godina sumnjiči da su između 25. i 28. travnja prošle godine skinuli službeni pečat i provalili u kuću i garažu obiteljske kuće na Savici u vlasništvu muškarca koji je nedugo prije umro.

Pročitajte i ovo Policija Razbojništvo na Maksimiru Zaprijetio im pištoljem u autu pa ukrao nakit vrijedan nekoliko stotina tisuća eura Prolaz sestara Baković Atraktivno Država daje nekretnine u zakup: Pogledajte što se nudi i na kojim lokacijama

Iz kuće su ukrali nakit, a iz garaže osobni automobil 'renault laguna', njemačkih nacionalnih oznaka. Stariji osumnjičenik se 20-ak dana kasnije s još dvije nepoznate osobe tim automobilom dovezao dio jedne tvrtke u Dugom Selu, gdje su maskirani i naoružani automatskom puškom zaposleniku oduzeli torbu s novcem.

Razbojnici su pobjegli automobilom koji su ostavili i zapalili u obližnjoj ulici. Dvojicu osumnjičenih policija je privela u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a tereti ih za tešku krađu te skidanje i povredu službenog pečata i znaka. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene