Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolijali božićni lopovi

Ukrali alat vrijedan 150 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je dvojicu mladića koji su između Božića i Nove godine iz skladišta jednog zagrebačkog poduzeća ukrali pneumatske rakete za bušenje ispod ceste i drugi alat čija se vrijednost procjenjuje na više od 150 tisuća kuna.

Policija je danas izvijestila da je jučer dovršila kriminalističku obradu nad 20-godišnjakom i 19-godišnjakom, bivšim zaposlenikom oštećenog poduzeća, koje sumnjiči za tešku krađu.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović Europol - 2 Osobna karta kriminala Kriminalne mreže duboko su infiltrirane u sve pore društva, a u europskim bandama visoko kotiraju i Hrvati: "Više se ne možete skrivati"

Tereti ih se da su između 24. i 29. prosinca prošle godine provalili u skladište poduzeća i ukrali tzv. pneumatske rakete za bušenje ispod ceste i ostali alat koji su pokušali prodati na sajmištu Jakuševac.

Policija procjenjuje da su ukradeni predmeti vrijedni više od 150 tisuća kuna. Nakon provedene kriminalističke obrade osumnjičeni su, uz posebno izvješće, privedeni u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene