Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna krađa i bijeg

Ukrali 61 pilića, otkinuli im glave i pobjegli na biciklima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U polju u blizini romskog naselja Držimurca u noći s nedjelje na ponedjeljak policajci su uočili četiri osobe na biciklima koje su se dale u bijeg, ostavivši bicikle uz poljski put.

U vrećama koje su na biciklima prevozile četiri osobe službenici Policijske uprave međimurske pronašli su 61 obezglavljenog pilića! U polju u blizini romskog naselja kod Držimurca u noći s nedjelje na ponedjeljek policajci su uočili četiri osobe na biciklima koje su se dale u bijeg, ostavivši vozila uz poljski put. Na nosačima za teret pronašli su PVC vreće s 61 pilićem težine oko dva kilograma, koji su usmrćeni otkidanjem glava. Počinitelji još nisu pronađeni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uzgoj pilića TAJNA SNIMKA OTKRIVA Što sve mesna industrija skriva od nas? Slika nije dostupna Nije za one slabijeg želuca VIDEO s farme strave: Svi užasi proizvodnje omiljenog mesa, a legalni su

Perad se krala i u selu Merhatovcu u noći s 15. na 16. srpnja. Lopov je slomio lokot na vratima kokošinjca i pobjegao s 12 kokoši. Prošlog vikenda zabilježena je i krađa u sportskom parku Mladost u Prelogu, gdje su policajci zatekli dvojicu maloljetnika kako nose zvučnik koji su ukrali s pozornice na kojoj je koncert održala Crvena jabuka. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene